Over RE-NL

RE-NL is dé dienstverlener van Nederland op het gebied van bestaand vastgoed. We hebben alle kennis en ervaring in huis om gebouwen maximaal te laten presteren, op het gebied van techniek, financiën en architectuur.

Vastgoed heeft vaak een grote, ‘onzichtbare’ waardepotentie. Het helpen verzilveren van die waarde is onze specialiteit.

Het startpunt is altijd de ambitie van de klant en de staat van het vastgoed. Dat laatste meten we met behulp van zelfontwikkelde tools die al sinds 2002 met succes in de praktijk worden gebruikt. Vervolgens onderzoeken we de haalbaarheid van verschillende scenario’s. Het beste wordt uitgewerkt tot een solide, praktisch ontwerp. Ook begeleiden we de daadwerkelijke uitvoering. De klant bepaalt, RE-NL ontzorgt.

RE-NL verenigt de expertise van vier bekende, zelfstandige organisaties in de Nederlandse bouwwereld, samen goed voor 175 jaar ervaring. Dat zijn advies- en ingenieursbureau ABT, Ector Hoogstad Architecten en Nelissen Ingenieursbureau. RE-NL is volledig onafhankelijk. Het enige belang dat voor ons telt, is het belang van onze opdrachtgevers.